Logo van Green Fit

Alles over de eGym
bij Green Fit

Wil je een efficiënte en gevarieerde training voor je hele lichaam? Dan is eGym dé oplossing voor jou! Bij Green Fit hebben we een uniek systeem opgezet dat jou helpt om jouw fitnessdoelen te bereiken. Met diverse fitnessapparaten in een cirkelvormige opstelling werk je aan verschillende spiergroepen. Het resultaat? Een volledige lichaamstraining die alles omvat: gewichtsverlies, vetverbranding, spieropbouw, revalidatie en zelfs training op professioneel niveau!

Effectief en verantwoord fit en vitaal

Het eGym-systeem maakt gebruik van een persoonlijk polsbandje waarop al jouw persoonlijke gegevens en doelen worden opgeslagen. Dit zorgt voor een geoptimaliseerde training die aansluit bij jouw behoeften. Dankzij de automatische registratie en analyse van je prestaties, biedt eGym jou continu inzicht in je voortgang en resultaten.

Een van de grootste voordelen van eGym bij Green Fit is dat je tijdens de training direct feedback krijgt via het persoonlijke touch-display. Hierdoor kunnen jouw trainingsbewegingen worden geoptimaliseerd, en verklein je de kans op blessures aanzienlijk. Het voelt bijna als een Personal Trainer die je constant begeleidt, maar dan met de hulp van slimme fitnessapparatuur!

Zelfs als je geen enkele sportervaring hebt, is eGym zeer toegankelijk. Het systeem is gebruiksvriendelijk en biedt begeleiding op maat, zodat je direct aan de slag kunt. Of je nu wilt werken aan je conditie, kracht, flexibiliteit of herstel, eGym is geschikt voor iedereen.