Logo van Green Fit

fitness- en leefstijlclub
van ’t Gooi

Bij Green Fit draait alles om wie we zijn en jouw persoonlijke reis naar een gezondere leefstijl. Onze kernwaarden – begeleiding, kwaliteit, aandacht en een ontspannen sfeer – vormen de basis van onze passie en toewijding.

Maar daar blijft het niet bij. We begrijpen dat sommige doelen meer specifieke kennis vereisen. Daarom bieden we niet alleen ons reguliere team, maar ook toegang tot professionals zoals fysiotherapeuten, psychologen, orthomoleculair therapeuten en ademcoaches. Deze experts staan klaar om jou te voorzien van de specifieke expertise die je nodig hebt om optimaal te groeien, zowel fysiek als mentaal.

500 m²

aan moderne fitnessruimte

30+

jaar aan sport en fysio ervaring

10

ervaren trainers en fysiotherapeuten

365

dagen per jaar open

Jouw ultieme bestemming voor een gezonde leefstijl

Bij Green Fit heten we je van harte welkom om deel uit te maken van onze club. Ontdek onze state-of-the-art faciliteiten en laat ons je begeleiden op jouw persoonlijke reis naar een gezondere leefstijl. Samen zorgen we ervoor dat je jezelf kunt ontwikkelen, in balans kunt komen en kunt genieten van een vitaler leven.

Green Fit is meer dan alleen fitness en activiteiten. Wij zijn een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die streven naar welzijn en groei. In onze inspirerende omgeving voel je je welkom en word je de beste versie van jezelf. Kom bij ons en ontdek wat Green Fit voor jou kan betekenen. Bereik jouw doelen en ervaar een positieve verandering in jouw leven met Green Fit.

De professionals
van Green Fit

Eric van Green Fit

Eric Ruiter

Eigenaar

Lise van Green Fit

Lise de Boer

Fysiotherapeut

Imre van Green Fit

Imre Krul

Coach

Tarlan van Green Fit

Tarlan Dokht

Fysiotherapeut